onsdag, oktober 04, 2006

 

Firenze

Vi kom ned till Malmo vid sjutiden pa fredagen. Halv atta satt vi hos vara kompisar och fick en kanonmaltid. Efter en hel del mat och dryck var det dags att lagga oss. Kvart over tolv sa vi god natt - kvart over tre ringde klockan!

Taxin stod och vantade sa det blev en snabb resa till Malmo central. Efter diverse svarande sa lyckades jag kopa biljetter i den forbannat krangliga automaten. Jag tror att min valriktade spark i sidan pa maskinen hjalpte! Med en minut tillgodo tog vi oss upp pa brotaget. Snart var vi framme vid Kastrups flygplats och sedan borjade helvetet. Av nagon anledningen hade inte flyplatspersonalen raknat med att det skulle komma sa manga passagerare till alla plan? Halla, var alla passagerare sists minuten-resenarer? Sakerhetskontrollen klappade ihop och vi blev tvungna att ga till en annan terminal nar vi redan koat trettio minuter. Efter mycket om och men hade vi lyckats ta oss igenom alla kontroller och pustade ut efter slitet. Jag sa: "Nu fattas det bara att vara rumsreservervationer har missats".

Vad tror ni hande i Firenze? Vi lyckades ta oss fran flygplatsen via en buss dar chaufforen hade slut pa biljetter och tyckte att vi skulle ga in pa terminalen och kopa biljetter dar sa och ta nasta buss (vilket vi inte gjorde, vi tjuvakte). Darefter letade vi oss fram till hotellet. De hade ingen aning om vilka vi var! Hela hotellet var bokat av glada amerikaner som var javligt hjalpsamma men alla rum var upptagna. Agaren hade rest bort. Dar stod vi utan rum i en storstad med hotell som ar kanda for att vara totalt fullbokade infor varje weekend. Det loste sig sa smaningom, vi fick tag pa ett hotellrum och slapp sova pa gatan.

Mer om Firenze i nasta blogg...

Comments: Skicka en kommentar



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?