onsdag, november 29, 2006

 

Washington i påsk, kan det vara något?

Ja det kan det nog absolut vara. Efter förhandlingar med Suddagumma så lutar det åt en tiodagarsresa. En vecka är för kort, flygresan är ju så förbaskat dryg. Två veckor är för länge för då kommer man så förbaskat mycket efter i skolan. Men det är klart, under påsken händer inget i skolan ändå så det kanske går att förlänga till en tvåveckorssemester? Annars är det frestande att flyga hem fredagen den 13:e, jag misstänker att det är ganska billigt att flyga den dagen!

Nåja, det är ju ett bra tag kvar till påsk, det är bland annat en julhelg emellan (och däremellan kommer fasta, lalala). Det var den kommande julhelgen som utlöste förhandlingen om Washington för vi har nämligen redan fått en julklapp. Den kom med posten idag och innehöll som vanligt bland annat en kartong med polkagriskäppar som ska hängas i granen. Det är amerikanska släktingar som skickar käppar inför varje jul. Det sägs att det går att ha samma polkagriskäppar i granen från år till år. Det kanske stämmer? Vi har aldrig provat, de är jäkligt goda!

Nej, nu blir det TV ett tag och sedan en bok och sängen. I morgon bär det av till stan igen. Några av oss kanske ses i morgon då?

Comments: Skicka en kommentar



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?