söndag, februari 04, 2007

 

Smaskig mat och revy minsann!

Ja, så fördrev vi kvällen igår. Bussbolaget bjöd på god mat och alkoholhaltiga drycker och efteråt en (halv-)lokal revy. Revygänget är känt för att vara proffsigt och har spelat i många år men det har aldrig blivit av att vi sett dem så både Suddagumma och jag var nyfikna på föreställningen. Maten var kanon och stämningen hög. Tyvärr blev det lite stressigt att hinna äta och umgås för vi hade bara två timmar på oss innan revyn skulle börja.

Vad ska man säga om föreställningen då? Nja, vi var ganska besvikna. Skådespelarna var bra men texterna tunna. Jag vet inte om författarna led av någon slags känsla att vilja tala med bönder på bönders vis, i så fall underskattar de nog befolkningen här. Ett annat scenario är att de helt enkelt inte kan hitta på roligare och mer sarkastiska texter. En revy ska ju vara elak, speciellt när temat är valet!

Nu måste jag tillbaka till böckerna, det är mycket att läsa nu!

Comments:
Hahaha...Tack för erbjudandet men han bor och pluggar i Kalmar så han vill nog stanna där! Han lämnar nog bara Kalmar om tjejen gör slut och pluggandet tar slut...då kan du skjutsa han någonstans...hahaha :P
 
Skicka en kommentar



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?