fredag, april 27, 2007

 

Seminariet är avklarat.

Av gammal vana slängde sig vår grupp upp direkt när ledarna frågade om någon hade lust att börja. Visst är det skönt att redovisa först, innan alla blivit uttråkade? Och visst är det skönt att sedan sitta och lyssna på de andra gruppernas presentationer och veta att man själv är klar? Presentationen gick ganska bra och med den vetskapen är det skönt att ta helg nu!

Nu blir det fyra dagar helt utan skolböcker. Det är nämligen dags för årets återkommande höjdpunkt: Fotbollshelgen. När DIF spelar borta mot Kalmar FF är vi ett gäng som samlas för att umgås hela helgen och gå på matchen. Vi är mellan 4-6 grabbar varje år. Det är inte så många men kriterierna är hårda. För att få vara med ska man ha arbetat på SJ, ha varit fackligt aktiv där samt, givetvis, vara Djurgårdare. I år är de respektive inbjudna, dock ska de inte gå med på matchen. Det blir, förutom fotboll, en massa god mat och dryck och en och annan utflykt. Grillning står högt på önskelistan. Hoppas nu att vädret blir bra och att DIF vinner!

Comments:
"Vi är mellan 4-6 grabbar"

Jag skulle väl snarare säga gubbar... :P
 
Gubbar kör motorcykel. Vi har bara bilar vilket gör oss till icke-gubbar. Dessutom är du bara avundsjuk på vårt jippo. Erkänn din sportnörd! :-P
 
Skicka en kommentar



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?