tisdag, april 10, 2007

 

Trööött!

Vilka rubriker, gäsp och trött. Men det är faktiskt slitigt att vara turist! Idag har vi gjort DC igen medan släkten jobbat. Vi startade halv nio i morse med fransk frukost (äggröra, bacon, stekt potatis och baquetter). Sedan tittade vi på Lincoln memorial och därefter promenerade vi till Georgetown. Det är en liten stadsdel med låga stenhus och ligger intill Potomac River. Tydligen bor det mycket studenter där och jag tror att det var en mix av dem, yuppies och konstnärer. Vi åt lunch på en kanonfin pub som serverade IPA Pale Ale. Vem påstod att amerikaner inte kan göra god öl? Hmm, det var visst bland annat jag.



Efter lunchen tog vi metron ut till ett köpcenter och jagade kläder i en dryg timme och därefter åkte vi tillbaka till city och klarade av ett museum igen. Denna gång blev det tavlor på Smithsonians museum of national art (tror det hette så).

Nu har vi pustat ut här "hemma" en timme så nu orkar vi ut och leta upp ett ställe som har "to go"-mat. I morgon blir det bilutflykt till Lake Anna. Skönt, då slipper vi gå så mycket!

Comments:
Vad härligt att va i utlandet!! Här snöade det en skvätt i helgen (hör och häpna) Men lagom till du kommer tillbaka till Sweden så ska det bli soligt 20+! Ha en fortsatt skön semester! See ya on campus
 
Skicka en kommentar



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?