söndag, maj 20, 2007

 

Idag kom vi tillbaka till ön.

Nu har jag arbetat ikapp: Gräset är klippt, akvarierna är rengjorda och alldeles strax är även jag nyklippt och rengjord. Allt klart för att sticka till staden i morgon bitti och fortsätta med intervjuerna. Bra intervjumall ni gjort förresten tjejer!

Här kommer en kort rapport från de senaste dagarna:

Torsdag: Vi var lite slow starters efter gårdagens teater och efterkommande öl och eftersnack. Men framåt elva var vi på språng. Vi hann med en snabb sväng på Skogskyrkogården (som nu är ett av de svenska världsarven) innan vi åkte ned till Södertälje och Torekällberget där vi stämt möte med gamla kompisar. Skitkul att träffa dem! Vi fikade ett par timmar samtidigt som vi snackade ikapp åren. På kvällen blev det besök på Wirströms Pub i Gamla stan. Där satt en nyförälskad brorsdotter och hennes nya pojkvän som hon gärna ville visa upp för oss. Puben körde "Quiz Night" så vi bildade ett lag och försökte konkurrera med alla stamgäster. Första omgången hängde vi med men i omgång två var nog alla andra lag smartare än oss. Kul var det i alla fall!

Fredag: Dagen började med att jag och den äldsta promenerade i Hagaparken. Efter detta blev det besök hos lilla mamma i Sundbyberg. Våra båda tjejer och syrrans yngsta var med hos morsan. Efter fika och ett par timmars småprat delade vi på oss. Suddagumma och jag tog bilen och åkte upp till syrran i Krylbotrakterna. Vi kom dit ganska sent så kvällen räckte bara till mat och småprat.

Lördag: Vi for på utflykt till Ängelsberg, kulturen kräver sitt! Ängelsberg är en gammal bruksort där man tidigare framställde järn. Trevligt ställe med intressant historia, bra guide, lagom lång tur och bra kafeteria.



Bruksmiljön i Ängelsberg är förresten också världsarv. Två stycken sådana på samma helg, bra jobbat! På kvällen blev det grillat. Inte lika kulturellt men smaskens!

Söndag: Tidig hemfärd för att hinna med gräsmatta och allt annat hemma. Resten vet ni så nu är ni ikapp!

Comments: Skicka en kommentar



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?