fredag, september 21, 2007

 

Idag fick vi feedback på vår B-uppsats.

Kul, det är ganska ovanligt att någon bryr sig. Men gör sin uppsats och skickar pliktskyldigast iväg den till de som "varit undersökta" eller på annat sätt deltagit i undersökningen. Efter det hör man aldrig av dem igen. Men den här gången fick vi redan i somras signaler om att de (tidningen vi undersökt) tyckte vi var skarpa i vissa delar av uppsatsen men att de inte höll med oss om andra delar. När nu äntligen hela gruppen var på plats i stan igen så blev mötet av.

Mötet började bra men på slutet blev det stressigt (de hade en deadline) och vi skiljdes åt utan att riktigt ha rett ut våra olika ståndpunkter. Vi fick kritik för att vi tittade på tidningens arbete "uppifrån" och att vi var för akademiska i vår analys. Det är säkert en kritik vi bör ta till oss men samtidigt är "akademiska" det vi är och det vi gör just nu. Lite trist stämning tyckte jag allt att det var på slutet men jag kanske är överkänslig?

Nu ska jag ila iväg på en C-uppsatsdejt i skolan. Tänk vad uppsatserna avlöser varandra fort...

Comments:
njaa, dålig stämning vet jag inte om det var så mycket... men synd att det inte var mer fokus på vår uppstats. hade velat har mer åsikter och kritik... men men. :)
 
Skicka en kommentar



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?