torsdag, oktober 11, 2007

 

Lyxlirarna på campus...

...njuter av att glida runt barfota i sina lägenheter. Åtminstone om man får tro en grannblogg. Hur är det möjligt, det är ju sen, grå, kall och eländig höst nu? Är det så jäkla varmt i studentlyorna att denna barfotalyx kan få fritt spelrum? Upprörande, jag iklär mig genast rollen som ilsken skattebetalare. Den där Songbird har dessutom mage att provocera genom att uppmana till fotfotografering på andra bloggar. Okej, här kommer mitt bidrag:



Som ni ser har jag inte ens råd att tända i braskaminen. Observera dessutom de speciella strumporna jag är tvungen att ha i tofflorna, egentligen är de införskaffade till slalomåkning.

Så här jävligt har vi stackars villaägare det. Jag har inte ens råd att starta värmepumpen. Nja, råd och råd, men Suddagumma skäller så förbannat om jag gör det. Det är lätt för henne att hålla värmen som springer runt och städar, tvättar och passar upp på mig hela tiden. Hon skulle prova själv att sitta och plugga i soffan hela dagarna, då blir man faktiskt jävligt frusen av sig!!!

Det är oss villaägare som det är mest synd om i hela samhället, möjligen med undantag för aktieklippare, insiders och andra yuppies! Barnfamiljer, studenter och pensionärer ska bara vara jävligt tacksamma!

Comments:
ntåååå stackars peer, inte lätt alla ggr, men du ska veta att Hasse e inte så himla generös med värmen här på stallvägen :)
 
Nu har ju jag blivit lite engagerad i ditt studieproblem till våren. Hittade en kurs jag skulle kunna tänka mig med tanke på kombinationen av vår utbildning och vår framtid. Kolla in http://druvek.vxu.se/utb/kurs.lasso?ID=KU5094

Juridiken finns med men den går på distans ser jag nu.... den går kanske att kombinera med den "trygga" IT kursen.
 
Ängeln: Skönt att höra att det finns lite rättvisa!

Helena: Tack, jag gillar när man tar hand om mig. Jag har förmodligen glömt att säga att jag vill forskningsinrikta i fyran och femman. Det är mycket utifrån det som jag har svårt att välja nu. Så förslaget i din länk känns ur det perspektivet inget bra. Det lutar åt standardkursen men jag ska kolla juridiken. :)
 
Jag kan ju bara tillägga i denna värmedebatt att rummen här är jävligt kalla och det drar som fan från fönstren. Hyresvärden skrev till och med att man ska ta på sig en extra tröja, för höjs värmen höjs också hyran. Brrr. Så Songbird verkar vara ett varmt undantag :)
 
Skyll dig själv Sofia, i Göteborg är studentlägenheterna varma och sköna! :-P
 
Hur kul är du egentligen? Forskningsinriktning??? Jag får obehaglia vibbar ;)
 
Jag tillhör det underbara folket! I detta ingår bland annat att vara jättekul. :-P
 
Vadå skyll dig själv Sofia. Ah, ska jag bli mobba i evighet för att jag bor här? :)
 
Skicka en kommentar



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?