torsdag, december 27, 2007

 

Tre reflektioner på dagens Barometer:

1. Bhutto dödad i självmordsattentat har sin givna plats som toppnyhet i Barometern. På systertidningen SMP:s förstasida är det en liten skitnyhet bredvid den "stora" nyheten "Carrier varslar 70 personer". Bra Barran!

2. Neutralitet i all ära men denna artikel tar priset. Det lyser igenom att det var de två yngre killar som körde på kvinnans bil bakifrån. Anledningen var givetvis en kombination av att de kaxiga testosteronhöga småpojkarna körde fortare än de klarade av samtidigt som kvinnan satt och malde alldeles för sakta. En av personerna klagade på nacksmärtor: Ja, kvinnan i den främre bilen så klart. De fördes chockade till sjukhus: Ja, kvinnan för att hon inte alls var beredd och killarna för att deras storhet som racerförare nu är ifrågasatt.

3. "Kontakta tjänstgörande redaktör om något händer". Jupp, det är det vanliga under större helger och klämdagar. Det finns en låda full med färdigskrivna artiklar att peta in i tidning så att alla samhällsbevakande demokratibeskyddare får ha lite helgledigt. Den enda stackare som tjänstgör är den yngsta på redaktionen. Men snälla Barometern, kunde ni inte ha tagit någon som åtminstone var tillräckligt gammal för att få jobba efter 21:00 på kvällarna?

Sorry Lotta, inget personligt. Men du ser ju ut som femton år på bilden och jag måste ju blogga om något. Men du är fantastiskt söt om det kan vara en tröst?

Comments: Skicka en kommentar



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?